kontakt          eshop

0

Rozvrh kurzů

4.12.2017

18.00

1790 Kč

Pečeme vánoční cukroví

jdu do toho

11.12.2017

18.00

1790 Kč

Španělská kuchyně s Eduardem

jdu do toho

12.12.2017

18.00

1790 Kč

Maso, maso, maso s Filipposem – NOVINKA

jdu do toho

18.12.2017

18.00

1790 Kč

Italská kuchyně s Filipposem

jdu do toho
Please reload

Každé úterý a středu v 18.00 se pro vás

v příjemné atmosféře People's bistro & cooking school v Jihomoravském inovačním centru otevírá

Škola vaření.

 

A to je vlastně všechno, co potřebujete vědět, abyste se mohli zúčastnit. :) Veškeré náčiní, suroviny, zástěry, boxy na to, čím byste se doma rádi pochlubili, a diplom k zarámování

pro vás zajistíme my.

Stačí se přihlásit a pak už jen přijít mezi 17.30 a 18.00 a užít si čtyři hodiny plné informací, vůní a výborného jídla.

K dispozici je vám také bohatě zásobený bar s velkým výběrem alko i nealko nápojů, nepřeberným množstvím vín a milou obsluhou.

​

Tak přijďte a nezapomeňte: Kdo vaří, nemyje! :)

Cena každého kurzu je 1790 Kč za osobu.

​

Uzávěrka přihlášek je vždy ve čtvrtek před konáním kurzu z důvodu nákupu surovin.

​

Znáte někoho, kdo miluje vaření? 

Dejte nás dohromady – v našem eshopu koupíte univerzální poukazy.

 

Máte kolem sebe víc takových? Nebo se chcete předvést před kolegy z práce? S radostí pro vás postavíme kurz vaření na míru. :)

Rádi byste uspořádali party v japonském stylu?

Chcete umět připravit dokonalé steaky

a rybu filetovat i poslepu?

​

Věnujte nám jeden večer (nebo několik). :)

​

​

​

jdu do toho
co umíme
jak to funguje

Máte voucher a chcete se přihlásit na kurz?

Chcete koupit voucher jako dárek?

​

Kontaktujte nás prostřednictvním emailu:

peoples.bistro@gmail.com

Pečeme vánoční cukroví

Každý rok se od Vás očekává přísun sacharidů na vánoční tabuli? Dochází Vám inspirace? Máme pro Vás osvědčenou klasiku i tipy na oživení.

 

Termíny:

5. 12. 2017

Španělská kuchyně s Eduardem

Ve španělské Granadě dělí koupání v moři od lyžování na zasněžených svazích jen hodina jízdy autem. Španělsko je zemí mnoha tváří a stejně tak jeho kuchyně.

​

Menu:

  • Španělské tapas s jamonem a krevetami

  • Gazpacho

  • Paella Valenciana

  • Cazuela de Mariscos

  • Torrijas s ovocem

 

Termíny:

12. 12. 2017

Maso, maso, maso s Filipposem

Rare, medium rare, medium well,… Také se ztrácíte? fILIPPOS vám odhalí tajemství přípravy těch nejlepších steaků.

​

Termíny:

13. 12. 2017

Italská kuchyně s Filipposem

Ta pravá a nefalšovaná Itálie pár zastávek šalinou od vás. :) Přijďte se s námi přenést do teplých krajin.

 

Termíny:

19. 12. 2017

Please reload

Nabídka kurzů

 
 
 
 

KONTAKT

People's bistro & cooking school

Jihomoravské inovační centrum

Purkyňova 127

Brno

612 00

​

peoples.bistro@gmail.com

 

telefon: 721 448 424

  • Facebook
  • Instagram

NAPIŠTE NÁM